Громадське обговорення проекту рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад

Оголошення про проведення громадського обговорення проекту рішення щодо добровільного об’єднання громад

Відповідно до статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішення  сесії 7 скликання сільської ради від 11 вересня 2019 року  № 46/2 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного об’єднання територіальних громад», розпорядження Новорозсошанського сільського голови від 04 жовтня 2019 року № 34-ОД «Про проведення громадського обговорення проекту рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад», буде проводитися громадське обговорення проекту рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад у формі громадського слухання

Громадські слухання з даного питання відбудуться 09 жовтня 2019 року о 14.00 год у приміщенні Новорозсошанської сільської ради за адресою: вулиця Ювілейна, 20

На громадські слухання запрошуються депутати районної та сільської рад, члени виконавчого комітету Новорозсошанської сільської ради, керівники підприємств, організацій, установ, жителі села Новорозсош.

Для реєстрації учасників громадських слухань, прохання мати з собою паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою: с. Новорозсош, вул. Ювілейна № 20, або на електрону адресу: novrsh@inet.ua  із зазначенням прізвища ім’я по-батькові та адреси реєстрації особи, яка їх подає, для юридичних осіб із значенням найменування та їх місцезнаходження до початку проведення громадських слухань.

Відповідальна особа :

Золотарьова О.В.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Логін: *

Пароль: *