В період з 12 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року на усій території України запроваджено карантин

Шановні мешканці села Новорозсош!

З метою забезпечення громадської безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, на виконання ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови КМУ за № 211 від 11.03.2020 р. «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19» (зі змінами), рішення виконавчого комітету № 14 від 18.03.2020 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення громадської безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 у с. Новорозсош»

В період з 12 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року на усій території України запроваджено карантин

1. На час дії карантину забороняється :

- відвідування закладу освіти та дошкільного закладу;

- проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

- роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

2. Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності утримувати в належному санітарному стані території та місця масового відвідування громадянами:

- забезпечити необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни (умивальники, мило, одноразові рушники, серветки тощо); систематично проводити з працівниками санітарно - гігієнічне навчання; не допускати до роботи осіб з ознаками інфекційного захворювання; забезпечити дезінфікуючими засобами та проведення дезінфекції приміщень.

3. Жителям та відвідувачам села Новорозсош:

- вживати заходи захисту себе і інших від зараження короновірусу COVID-19 ; при погіршенні стану здоров’я обов’язково звертатися до лікаря; уникати контакту з хворими.

Нагадуємо, що карантин – це не канікули! Це вимушені заходи на випередження, щоб убезпечити мешканців села від можливого інфікування вірусом COVID-19. Будьмо відповідальними до свого здоров’я та безпеки оточуючих.

Виконавчий комітет    Новорозсошанської  сільської ради

 

Рішення виконкому від 18.03.2020 № 14

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Логін: *

Пароль: *